Hverdagen

Jeg tok tilbake kontrollen!

Akkurat nå så er det ekstra viktig for meg å ha riktig fokus i hverdagen min. Det handler om å ha klare rutiner på ting, og holde meg til planlagte dager. Da unngår jeg kaos inni hodet mitt, og jeg fyller på med positiv energi. Det er så mange ting som foregår på samme tid, og jeg forsøker å disponere tid og krefter på riktig måte. Da må jeg planlegge godt, og faktisk være ganske så streng mot meg selv. Jeg gjør det ikke for å være slem mot meg selv. Men for å kunne være i ok form selv om det er litt harde vindkast i livet mitt nå.

Jeg har kommet inn i en veldig god rytme nå i november, og det er jeg stolt over. Det legges inn tid til fysisk trening hver dag, og jeg merker at det gir meg energi. Bloggen er i full aktivitet hver eneste dag. Jeg tar det litt mer med ro på Youtube. Og det er viktig å kjenne etter hva som er riktig her og nå. Det er godt på kjenne at jeg tross alt har god kontroll. Hverdagen vår surrer i vei, og vi henger godt med. Det er riktig for meg å bruke litt mer tid på egenpleie. For jeg må være sterk.

Noen ganger må man bare ta grep, og ha en plan som man kan følge. Da vet man alltid hva som venter, og man kan legge inn verdifull tid til hvile. Jeg kjenner meg selv godt, og det tror jeg at du også gjør i ditt liv. For vi blir jo eldre, og mer kjent med våre sterke og svake sider. Men vi kan ta ansvar for vår egen hverdag, og ta avgjørelser som betyr endringer. For meg så har trening fått mer plass i min daglige rutine, og det har uten tvil en positiv effekt på meg. Da er det verd det.

Det er jeg som styrer livet mitt. Å skape sitt eget brand, er en lang prosess. Og da vil jeg være så godt rustet som mulig til å håndtere dagene. Jeg håper at du også har dager hvor du kjenner deg sterk! Nyt dem, og skap enda flere sånne dager. Det gir nemlig resultater!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!