Hverdagen

Julebordet ble en suksess !

God morgen!

Nydelig bord!

Herlighet så gøy det var på julebord i går kveld. Linn hadde virkelig laget en fin ramme for opplegget, og vi koste skikkelig! Vi var ni damer, og det var skikkelig god stemning. Jeg koste meg fra første stund, og vi spiste nydelig tapas. Det smakte skikkelig godt, og Linn hadde virkelig satt sammen gode smaker. Nå har jeg smakt tapas noen ganger, og jeg må si at det faktisk blir bedre for hver gang. Det ble noen kjekke timer ved bordet, og latteren satt løst.

Deilig mat!

Timene gikk fort, og der ble snart klart at vi skulle på et utested i Sandefjord sentrum. Så da var det bare å henge med etter beste evne. Der var konsert, og masse folk på utestedet. Jeg ble med i første bil hjem, og vi skulle alle sammen overnatte hos Linn. Jeg sov på en sofa, og var alene. Dette har virkelig vært en skikkelig fin fest!

Nydelig dessert!
Ut på byen!

Klem fra Wenche

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

2 kommentarer