Hverdagen

Mine planer i dag!

God morgen!

Ny dag, og nye muligheter. Det er så godt å ha noen dager hvor jeg ikke har så mange planer utenfor huset. Det betyr nemlig at jeg kan bruke dagen godt, og få unnagjort mange oppgaver. Det blir en blanding av jobb og private gjøremål her hjemme. Det skal også trenes i løpet av dagen, og i ettermiddag skal jeg fikse neglene mine igjen. Det gleder jeg meg til. Dersom været er noenlunde ok, så kan det godt være at dagens trening blir en lang gåtur. Det er allerede onsdag, og vi er halvveis i uken. Det går så fort unna. Men jeg koser meg i hverdagen, og jobber målrettet og fokusert.

Jeg skal i dag starte på planleggingen av julevideoer til min Youtube kanal. Så i dag skal jeg ha videoinnspilling av ganske mange julesanger. Musikk skal nemlig være en sentral del av mine julefilmer. Så jeg gleder meg til å produsere 24 videoer til desember måned. Der komme annet innhold også, men hver video skal inneholde en julesang. Tror dere ikke det er en fin ide? Jeg elsker jo julesanger, så dette passer meg helt perfekt. Det skal i hvert fall planlegges i dag, så får vi se om jeg venter litt med selve innspillingen. Gøy å være kreativ, og forme sitt eget innhold til de ulike kanalene mine.

Der skal også lages middag, og jeg skal nok også rydde litt her og der. Det er jo alltid noe som blir rotete i løpet av uken. Men hvis jeg tar det litt etter hvert, så blir det ikke så ille. Dagen min kommer til å inneholde masse kjekt, og jeg gleder meg til å sette i gang! Håper virkelig at du også får en kjempefin dag! Vi snakkes igjen til kvelden!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!