Hverdagen

Ny dag, nye muligheter!

God morgen!

Jeg er i gang med en ny dag, og jeg føler meg i god form. Rolig på innsiden, og svært trygg på at jeg takler livet bedre og bedre. For noen ganger stormer det litt rundt meg, og da er jeg glad for at min egen styrke holder meg i ro. Jeg vet hva som er sannheten, og da kan jeg ikke la meg stresse av det andre måtte mene om meg og mitt. Ærlighet er utrolig viktig for meg, og sånn kommer det alltid til å være. I min oppvekst så var det stort fokus på ærlighet, og jeg har tatt det med meg i voksenlivet mitt.

Det har vært veldig deilig å merke at jeg fortsatt er sterk. Det betyr masse for meg, og jeg kjenner at min hverdag blir bedre for hver dag som går. Jeg har fått litt flere erfaringer fra denne bransjen på godt og vondt. Men jeg er på riktig plass. Sånn er det bare. Når jeg går gjennom de vanskelige periodene, så er det viktig å kunne tenke på det positive som finnes inni meg. Det har blitt mange tanker de siste dagene. Men jeg har ren samvittighet, og det er jeg veldig glad for.

Der finnes mennesker som ikke liker meg, eller som ønsker å ødelegge det jeg er i ferd med å bygge opp. Men det tar jeg med knusende ro, og har vært overraskende rolig. Noen ganger blir det rett og slett bare for dumt, og jeg fokuserer heller på det som jeg kan få gjort noe med. Satser på at det verste styret snart er over, og at vi kommer oss tilbake til den vanlige rytmen og stabiliteten. Nå er jeg klar for å jobbe godt i dag, og komme i mål med ukens oppgaver før helgen.

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!