Youtube

Planen min fungerer!

God kveld!

I løpet av denne uken, så har jeg gått noen turer i Furulunden. Det er helt utrolig vakkert der, og jeg får så mye positiv energi av å være der. Flott natur, og nydelige strender selv om det er ganske friskt og kaldt. Jeg måtte bare ta noen bilder der i dag, Å være utendørs, er noe som er jeg faktisk har undervurdert effekten av. For jeg merker så masse forskjell på meg selv. Frisk luft i kinnene, gir meg ny energi. Man fyller opp batteriene selv man er i fysisk aktivitet. Jeg er litt støl i kroppen min her jeg sitter, men det gjør ikke noe. For det var en magisk start på denne fine dagen.

Å være i aktivitet, har jaget vekk tungsinnet. Det er så herlig å merke den umiddelbare effekten som treningen min har. Og jeg vet at det vil hjelpe meg gjennom en krevende vinter. Det var godt å gå, og jeg merket at kroppen min virkelig ønsket å gjøre dette. Så jeg er glad for at min planlegging faktisk er gjennomførbar for meg. Nå gjelder det å bevege seg masse utendørs de dagene hvor det ikke er glatt. For da holder jeg meg inne. Sånn er det bare. Jeg tar en dag om gangen, og forholder meg til planen min.

Se på disse nydelige omgivelsene jeg gikk tur i ! Det er jo til å bli glad av! Det er faktisk sånn at jeg gleder meg allerede til neste tur. Nå skal jeg kose meg inne varmen her i kveld, og la kroppen få litt hvile. Det er viktig å ha en god balanse i hverdagen. Dette har vært en skikkelig fin dag!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!