Hverdagen

Selger trusene mine for 6000?

God kveld, kjære venner!

Jeg har fundert mange ganger på hvordan jeg kan tjene litt ekstra penger til vår lille familie. Men lite ante jeg at muligheten faktisk fantes i min undertøy skuff! For tror dere ikke at jeg fikk en uventet melding fra en mannlig følger. Han ville da kjøpe et par truser av meg for den nette summen av 6000kr! Ikke ante jeg at mine truser kunne være så mye verdt for noen der ute! Du kan trygt si at kvelden min ble ganske så munter etter at jeg mottok meldingen.

Men så var det jo da på tide med en liten vurdering av situasjonen. For hva gjør man? Sender man av sted truser, og får plutselig mer penger på kontoen? Men hva tenkte jeg egentlig om at en fremmed mann ville ha mitt undertøy? Det ble en rar følelse, som var en blanding av latter og kvalme. For det er ikke så veldig behagelig å se for seg en godt voksen svenske som koser seg med mine innerste plagg? Det er unektelig en rar tanke. Ungene mine lurte på hva som skjedde, og det hele utviklet seg til å bli en lærerik samtale om etikk og moral.

Så da har jeg altså opplevd det også. Så merkelig å tenke på. Noen har rådet meg til å sende de av sted. og kose meg med ekstra penger. Men sorry, der går nok min grense altså. Jeg klarer ikke tanken på at en fremmed mann skal snuse på min truse. De ekstra pengene ønsker jeg ikke å ta imot. For uansett hvordan jeg hadde brukt dem, så ville jeg kun tenkt på at de kom på grunn av trusesalg! Mitt undertøy skal fortsette være i min skuff, så får han her gubben heller ta fantasien sin i bruk!

Klem fra Wenche’

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

8 kommentarer