Hverdagen

Slik blir min onsdag!

God morgen!

Deilig å komme i gang med en ny dag! Jeg skal jobbe hjemme i hele dag, og så muligens på et styremøte i Mental Helse i ettermiddag. I tillegg så må jeg mest sannsynlig hente bilen vår på verkstedet. Der har den vært siden mandag formiddag, så det blir godt å få den tilbake igjen. Rart hvor mye man savner sin egen bil. Men jeg har fått testet ut buss og taxi disse dagene. Jeg har masse jobb planer i dag, og så skal jeg ha en treningsøkt her hjemme. Det er viktig å holde seg til dagsplanen! Så må jeg nok også få gjort litt huslige sysler også i løpet av denne dagen.

Vi har allerede kommet halvveis i denne uken, så vi må bare jobbe videre for å nå ukens mål. Det er kjekt å se at det aller meste blir gjennomført etter planen. Noen ganger så må man endre planer, men det gjør meg bare enda mer fokusert på å rekke alt sammen. Det er deilig å ha hjemmekontor, og kunne styre alt sammen selv. Da kan jeg sjonglere alt sammen etter min egen plan og dagsform. Og ungene mine har mammaen sin hjemme. Det fungerer bra for oss, og jeg tenker at det kommer til å bli sånn. Jeg elsker å styre dagene selv, og forsøker å være så strukturert som mulig.

Hva skal du gjøre i dag? Har du mange planer? Jeg håper virkelig at du får en knallbra dag, og at du trives der du er. Det er ikke alle som vil ha nye mål, og det er helt ok. Så lenge du har det godt, så er det ikke noe å stresse med. Men vi må alle sammen ta godt vare på hverandre, og spre kjærlighet!

Ha en nydelig onsdag! Vi snakkes mer i kveld!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

4 kommentarer