Hverdagen

Dette blir en herlig dag!

God morgen!

Endelig er onsdagen her, og denne dagen har jeg gledet meg skikkelig til. For jeg så heldig som er invitert til både en lunsj, og en kveldsmat i dag. I formiddag skal jeg hjem til en herlig dame, og vi skal kose oss med lunsj sammen. Det blir sikkert en veldig fin stund, og jeg ser frem til å bli enda bedre kjent. Vennskapet vårt er ferskt, men det har fått en veldig fin start. Så jeg er glad for invitasjonen, Så heldig jeg er! Dette kommer til å bli en veldig fin dag, og jeg skal nyte det så godt som mulig.

Når kvelden kommer, så skal jeg altså ut igjen. Da er jeg invitert til en koselig førjulskveld hos en god venninne. Vi bli en hel gjeng, og der er nok ganske mange som jeg ikke kjenner så godt. Men det er en fin utfordring for meg å være sosial i en sånn setting. Jeg føler meg trygg der, og har sett frem til denne kvelden. Ungene unner meg å komme meg litt ut iblant, så da kan jeg slappe litt av. Det er ikke ofte jeg er ute på kveldstid, men eldstemann passer på minstemann for meg. Det er fin trening, og de vet at jeg ikke er så langt borte.

Denne dagen kommer på et fint tidspunkt, og jeg får kose meg litt. Det kan være ekstra godt etter noen tunge dager. Livet inneholder heldigvis mye bra, og jeg er skikkelig takknemlig for den gjestfriheten som jeg møter i nye vennskap. Nå er jeg klar for å ta fatt på en treningsøkt, og så skal jeg fikse meg litt. Dette blir kjekt!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!