Hverdagen

En pjusk start på julen!

Det ble en ganske pjusk start på denne julen for min del. Jeg har kjent at kroppen har hanglet en stund, og nå er forkjølelsen kommet for fullt. Men det går ganske bra likevel, og jeg håper det ikke blir verre de neste dagene. Man må bare ta hensyn til formen, og pleie seg selv litt ekstra. Det er mange følelser i sving for min del i dag, men jeg gjennomfører planene mine. Det ble ikke treningstur, fordi det regnet masse. Ikke vits i å presse seg så mye akkurat når man er litt pjusk.

Jeg er faktisk i ganske godt humør, og det er godt å kjenne på. Julen er her, og vi skal kose oss så mye som mulig. Akkurat nå er vi jo i selskap, og feirer min fars bursdag. Noen ganger så må man bare fokusere på det positive, og ha en fin innstilling til det som skjer. Jeg er blant familie, og det føles veldig godt. Det er godt å se alle sammen igjen, og jeg forsøker å kose meg sammen med dem.

Sykdom er ikke kjekt i julen, men jeg må bare ta det med et smil. Der finnes mange som har det mye verre enn meg. En liten forkjølelse skal ikke ødelegge min jul. Den blir bare litt roligere enn det jeg hadde tenkt. Ha en superfin lille julaften!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!