Youtube

En spennende uke!

God morgen!

Jeg gleder meg til denne uken her. For jeg skal kose meg sammen med gode venninner, og det er alltid kjekt. I dag så skal jeg bake litt julekaker, og gjennomføre treningstur. Så blir det jobbing med alle kanalene mine i noen timer. På tirsdag gledes det over musikkterapi, og vi skal finpusse på de sangene vi skal opptre med i neste uke. Så skal jeg en tur til Kristiansand for å kjøpe glutenfrie brød til min kjære. På onsdag skal jeg virkelig kose meg hos en venninne på formiddagen, og så skal jeg på julekveldsmat hos en annen venninne på kvelden. Dobbel dose med sosialt samvær altså. Helt konge!

På torsdag så skal jeg fortsette med juleforberedelsene her hjemme. Da skal småkaker bakes, og julepålegg skal kokes. Da blir det skikkelig god julestemning her hjemme. Men jeg må også jobbe en del, og skape kreativt innhold til julekalender og blogg. Så denne uken tror jeg vil fly ganske så fort, og jeg må henge med. Det skal gjennomføres en del rolige treningsturer, og jeg skal forsøke meg på litt yoga her hjemme. Det kan bli interessant, da jeg er stiv som en pinne i denne kroppen her. Men alt må prøves, og jeg skal være optimist!

Jeg håper at du blir med meg gjennom uken, og at du har det koselig sammen med meg på mine kanaler. Det er så kjekt å få koselige meldinger fra dere, da blir jeg så glad! Man blir jo glad når man får bekreftet at dere liker det jeg gjør! Ha en strålende start på uken!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!