Hverdagen

Endelig er dagen her!

God morgen!

Denne mandagen har jeg gledet meg til. For jeg skal møte en god venninne, og ha en fin lunsj sammen med henne i dag. Jeg har mange tanker i hodet mitt, og hun er så flink til å lytte og gi meg råd. De siste ukene har vært tøffe. Men nå nærmer det seg jul, og jeg skal komme meg gjennom dette også. Å kunne prate med noen som virkelig ønsker å hjelpe, har vært så godt for meg. Og så håper jeg at hun også liker å prate med meg om hennes hverdag. Ekte vennskap er gull verd, og jeg takker for at hun har blitt en av mine beste venner.

Jeg er nok ikke den eneste som liker å snakke. Men for meg så er det faktisk utrolig viktig. For dersom jeg holder for mye inni meg, så kommer det til å bli utfordrende. Nå har jeg funnet en del verktøy som virkelig hjelper meg. Vennskap er en viktig del av livet, og jeg forsøker å holde dem vedlike. Å ha tid sammen, er så viktig. For meg så er vennskapene dypere enn før, og jeg merker at det virkelig betyr masse for meg. Vi skal kose oss med litt mat i dag, og så skal vi oppdatere hverandre. Alltid noe å snakke om, og alltid noen utfordringer som må diskuteres.

Uken kunne ikke begynt på en bedre måte. Så jeg gleder meg veldig, og føler meg så klar for å være sosial i noen timer. Takk og lov for at jeg våger å bli kjent med nye mennesker. Det har virkelig gitt meg så mye glede og støtte i hverdagen.

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook, Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!