Hverdagen

Endelig jul!

God morgen!

Endelig er det jul! Nå skal vi bare kose oss, og slappe godt av her hjemme. Det skal bli så godt med rolige dager. og masse god mat sammen med familie. Nå er det ikke så mange planer, og vi kan gjøre det vi selv har lyst til. Jeg skal pleie meg selv, og muligens ha en liten luftetur i Furulunden. Må bare se an formen og været. Det blir nok en del tv titting i dag, men det er jo bare koselig på julaften. Vi skal nok klare å kose oss skikkelig, og bare være oss her hjemme i juledagene.

Jeg håper at du ikke stresser så mye nå. Nå er vi kommet til julaften, og da må vi senke skuldrene ned. Ta oss god tid til å spise nydelig julemat. I dag skal vi ikke telle kalorier, eller fokusere på slanking. Nei, nå skal vi rett og slett kose oss. Legg heller inn en liten tur dersom kroppen blir for stinn. Jeg er så klar for å sette i gang denne julen her nå. Det var så godt å komme hjem i går kveld, og vite at nå skal vi kose oss i Mandal. Det er her jeg hører hjemme nå, og der jeg trives aller best.

Nyt julaften, og hjelp hverandre med forberedelsene til middagen. Ikke la noen slite seg helt ut, men del heller på oppgavene. Da får alle en skikkelig fin julekveld. Jeg ønsker deg en skikkelig fin dag!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!