Hverdagen

Endelig juleferie!

God kveld!

Nå er det endelig skikkelig juleferie for store og små her i huset! Det er så deilig å kjenne på. Vi har stått på alle sammen i hele høst og vinter, så vi fortjener noen koselige juledager sammen nå. Ikke mer tidlig opp, det er lov å slumre litt mer om morgenen. Bare det er et stort pluss i min bok. Jeg har nemlig vært skikkelig trøtt de siste dagene, og kjent på manglende krefter. Så jeg trenger at vi roer helt ned, og at vi koser oss med god mat. Det blir også en del treningsturer på meg denne julen. Det har vært en sløv uke når det kommer til trening, så jeg må skjerpe meg skikkelig.

Feriefølelsen er alltid god å kjenne på, og jeg føler at den kommer på riktig tidspunkt for vår del. Jeg skal kose meg med litt mer juleforberedelser denne helgen, og har bestemt meg for å lage litt mer godsaker. Det skal bli risboller og delfia kake. Vi må alle sammen sjekke hva vi har av klær, og forberede tur til Egersund på mandag. Nå skal vi bare nyte julen, og legge vekk alle bekymringer. Skolesekkene er tatt bort, og ungene elsker å ha ferie. Det er ikke så lett å forstå hvor tiden blir av, for nå føler jeg virkelig at ungene vokser kjapt. Men det er jo en fin ting.

Nå er det taco fredag som vanlig her hos oss, og det gleder vi oss til! Kos dere masse i kveld, og så snakkes vi her igjen om noen timer!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!