Hverdagen

Hektisk fredag!

God morgen!

Da er jeg klar for en ganske så travel fredag, og så skal juleferien få begynne for alvor. Men det skal gjennomføres tannlegebesøk, musikkterapi og legetime først. Så timene skal nok gå fort i dag også, og jeg satser på at siste skoledag for ungene blir fin. Det siste halvåret har gått så ekstremt kjapt, så det skal nok bli deilig med litt mer ro i selve julen. Nå gleder jeg meg til de to siste timene med musikkterapi i 2019! Det er så kjekt, og vi skal kose oss med å spille den musikken som vi liker aller best.

Siste helgen i advent, og jeg skal få ferdig delfia kaken og risboller. Det er de to tingene som gjenstår for meg. Men jeg skal nyte disse dagene, og bare kose meg mest mulig med mine kjære. Jeg kommer til å blogge akkurat som vanlig hele julen, så jeg håper at dere stikker innom meg da også. Hverdagen er det beste for meg, men jeg forsøker i år å glede meg til julen. Ha et positivt fokus, selv om den vanlige rytmen ikke er som den pleier å være. Det kan nemlig være litt utfordrende for meg.

Ha en skikkelig fin fredag, alle sammen! Ikke stress for mye, men ta deg tid til å puste litt. Julen kommer uansett, så ikke vær helt utslitt når det endelig er ferietid!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!