Hverdagen

Hva får meg til å le?

Hva er det som får meg til å le skikkelig? Hvilken humor liker jeg? Vet dere, det er ganske mange ting som gjør meg glad og lattermild. Jeg kan være svært lite selvhøytidelig til tider, og byr på masse godbiter fra eget liv. Det har vært noen flauser opp gjennom årenes løp. Det er også veldig morsomt når min bror setter i gang med å herme etter andre familiemedlemmer. Da ler jeg så godt, selv om det mange ganger er meg det går ut over. Og eldstemann her hjemme elsker å herme etter meg, og da klarer jeg ikke la være å le skikkelig. For han tar meg på kornet, for å si det sånn.

Men det som alltid får meg til å le, det er jo den gamle senkveld humoren. Ale senkveld duellene og senkveld campene , er helt magiske. Da kan jeg le så jeg faktisk gråter. Men det er noe befriende over å faktisk se mange kjendiser som virkelig byr på seg selv i ulke settinger. Men der er ikke så mye som slår de gangene hvor alt går skikkelig galt, og de går på en smell! Jeg er glad for at humoren min er i live etter alle utfordringene jeg har hatt !

Ha en strålende fredag alle sammen !

Klem fra Wenche

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!