Hverdagen

Jeg ble så rørt!

God kveld!

Jeg hadde en hyggelig kveld i går, da jeg var ute på besøk. Det gikk helt fint å møte så mange damer på en gang. Noen kjente meg igjen, og det var jo ganske greit. Men jeg fikk også hilst på noen helt nye mennesker, og jeg var i god balanse hele kvelden. Vi fikk nydelig mat, og det var så koselig rundt langbordet. Min venninne er så flink til å både lage mat, og skape god stemning.

Så skjedde der noe som jeg ble helt rørt av. Det viste seg nemlig at noen av dem kjente meg igjen fra julegrantenningen her i Mandal. Og jeg fikk så masse ros for min opptreden, og sangstemmen min! Det ble jeg så glad for, og jeg kjente at det faktisk gikk rett i hjertet mitt. Det er rart hvordan man noen ganger bare klarer å ta i mot de gode ordene. Vi øvde masse til den opptredenen, så det var skikkelig kjekt å høre tilbakemeldingene.

Det var skikkelig fint å ha en kveld ute, og her hjemme gikk det også fint med ungene. Men jeg valgte å dra hjem kl 22, sånn at det kunne bli sengetid for minstemann hjemme. Da var jeg godt fornøyd, og fikk litt tid hjemme i stuen, før min egen leggetid. Alt i alt så var det virkelig en fin kveld, og jeg er svært glad for at jeg fikk komme!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!