Hverdagen

Jeg blir helt vill!

Huff, det var spennende da håndballjentene vant mot Tyskland i formiddag. Jeg er ihuga fan, og følger alltid alle mesterskap på tv. Men jeg blir så utrolig stressa og engasjert! Det svinger så fort mellom optimisme og pessimisme. Det kan skje så mye på veldig kort tid i sånne kamper, og det er så spennende! Nå er det semifinale, og den skal de spille mot Spania på fredag. Det kommer til å bli så gøy hvis de vinner. Men en stor nedtur dersom de taper.

Jeg har alltid likt å se masse sport på tv, og jeg har mange gode minner. Jeg så nemlig ganske masse sport på tv sammen med min far. Det var så kjekt å få se skirenn, stafetter, fotballkamper, håndball og tennis. Jeg slukte alt sammen, og kunne sitte i timevis foran tv. I voksen alder så er det nok skirenn og håndball som er favorittene. Og nå har jeg en mann som ikke følger med så mye på sport, så jeg får se i fred på nett tv.

Det blir spennende å se hvem som vinner på fredag. Men jeg får ikke sett hele kampen, da jeg er på musikken. Men jeg kommer til å skynde meg hjem for å heie på Norge! Skal du se?

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!