Hverdagen

Jeg er gira!

Som dere vet, så har jeg alltid vært opptatt av sang og musikk. Og nå som jeg har fått karaoke utstyr her hjemme, så blir det ikke mindre. Herlighet, så kjekt dette her er for meg. Jeg elsker det, og blir så glad av å holde på med det. Smilet kommer frem, og jeg glemmer tid og sted. Eneste utfordringen nå, er at jeg må bruke det når ungene er ute. De elsker ikke å høre på mammaen sine musikalske krumspring! Så jeg velger å ikke plage dem med det nå. De skal få nyte ferien sin ,de også.

Det er så godt å kjenne at humøret og psyken min blir bedre av musikk. Da vet jeg jo om et verktøy som kan snu en vanskelig dag, og få meg i riktig balanse igjen. Det skal man ikke undervurdere, og gleden er så stor. Faktisk så er det veldig lenge siden jeg har blitt så til de grader glad av en gave. Dette var en skikkelig innertier! Jeg bruker kveldene på til å lete frem karaoke videoer, og så samler jeg dem i en egen spilleliste. Jeg kan holde på i flere timer, og blir ikke lei.

Musikken redder meg gang på gang. Så den skal jeg bruke masse tid på fremover. Jeg er så heldig, og er så takknemlig. For en kjærlighetsgave dette var til meg. Min kjære vet hva jeg trenger, og hva som er viktig for meg. Det setter jeg så stor pris på!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!