Personlig vekst

Jeg går min egen vei!

Jeg er et person som virkelig liker å ha kontrollen selv. Når det kommer til hvordan jeg jobber, så er jeg min egen sjef. Det passer meg utmerket, og jeg kan disponere tiden sånn som jeg selv ønsker eller trenger. For meg så er det helt perfekt. Selv om jeg noen ganger møter på motstand, så elsker jeg å ha denne måten å jobbe på. Å skape sitt eget tar langt tid, og jeg må være tålmodig. For man gir masse over lang tid, og så vil man på sikt få litt tilbake. Jeg har valgt min vei selv, og jeg trives godt med det.

Så er der mange som mener mangt og mye om akkurat dette. Men jeg tar det ikke så tungt. For jeg har det fint, og det fungerer for meg og min familie. Noen ganger kan det være litt ensomt, men da fikser jeg det med et venninnebesøk. Dette året har virkelig gitt meg mange utfordringer, og god fremgang. Så jeg er definitivt på riktig vei når det kommer til blogg og sosiale medier. Men det krever at jeg virkelig er effektiv , og at jeg tar godt vare på min egen helse.

Det kan godt være at jeg ikke er et A4 menneske. Men sånn er jeg skrudd sammen, og velger å være meg selv på godt og vondt. Selv om jeg skiller meg ut, så trives jeg med det. For jeg har akseptert at jeg i denne bransjen er ganske så «annerledes». Det lever jeg godt med. Min livserfaring kommer godt med ,og jeg føler meg mye tryggere. Det kan jeg se når det gjelder både jobb og privatliv. Så jeg tenker at 2019 virkelig har gitt meg et dytt i riktig retning. Jeg gleder meg til fortsettelsen!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!