Hverdagen

Jeg gjemmer bort kroppen min!

Det hender at jeg faktisk er glad i kroppen min. At jeg glemmer alt som er vanskelig, og bare koser meg foran speilet. Det skjer oftere nå enn før. Men så har jeg svarte dager innimellom. De dagene hvor selvtilliten fyker ut vinduet, og jeg ser på meg selv med onde øyne. Sånn har jeg hatt det i hele livet mitt nesten. Men nå er det flere gode dager, og jeg ser på meg selv med andre øyne. Det er øyne som har fått en ny sjanse til å se meg. Til å godta meg akkurat sånn som jeg er. Og det er øyne som vil meg vel. De dagene, er så gode å kjenne på.

Jeg gjemmer meg altfor ofte bak store klær. For jeg tror visst at kamuflasje er det beste. Sånn som i går. Da hadde jeg på meg en svart kjole med brune og hvite striper. Den satt ikke så stramt lenger, og var veldig behagelig på. Men hva gjør jeg rett før jeg skal dra? Jo, jeg finner en av de aller største og videste ullgenserne, og trer på meg over kjolen. Føler jeg meg slankere da? Nei, men jeg velger å skjule det som jeg selv ikke har troen på. Og så blir det lag på lag, og jeg ser faktisk større ut enn jeg er.

På kvelden så tok jeg av meg genseren her hjemme, og min mann skrøt av meg. Jeg var fin. Men jeg skjulte det. Sånn er jeg, og det må jeg jobbe med. Fortsatt kjøper jeg store størrelser, og jeg er redd for å vise formene mine. Hvorfor klarer jeg ikke å snu det? Hm, dette må jeg virkelig jobbe meg ut av. For det skal ikke være riktig å kamuflere sin egen kroppsfasong. Her har jeg en viktig jobb å gjøre. Min garderobe er full av klær som aldri brukes. Nå må jeg ta grep!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!