Hverdagen

Jeg må bli ferdig!

God morgen!

Da er vi faktisk kommet til den 4.søndagen i advent. Herlighet, det er virkelig jul om få dager. Det er så mange ting som forberedes til denne julen, men så kommer den til å være fort over. Vi får nyte den mens den er her. Jeg har enda ikke blitt helt ferdig med mine forberedelser, så jeg har tenkt å få gjort unna det i dag. For jeg ønsker å ha en rolig jul, og kunne ha tid til å både trene og kose meg. I morgen skal vi også en tur til Egersund, for å feire min far sin fødselsdag. Det markeres alltid med familien, så da tar vi oss en kjapp tur dit på ettermiddagen.

I dag skal jeg altså være ganske så effektiv, og det skal bli godt å være i mål. Streng tatt så trenger vi ikke mer kaker til jul, men så er det jo koselig også. Vi kan ikke bare være så sunne. Det går ikke i julen. Man merker også at ungene er blitt ganske så store, og at de ikke har de samme forventningene til julen. De har liksom vokst av seg den barnslige julespenningen. Alt har sin sjarm, og vi skal nok kose oss likevel når julaften endelig kommer. Jeg har litt nerver før turen i morgen, men tenker at det skal nok gå fint. Gleder meg jo til å se familien igjen.

Ha en super fin adventssøndag, og ikke stress for mye de siste dagene før jul! Det kommer alltid noe i siste liten, men ta det med et smil!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!