Hverdagen

Jeg orket ikke!

God kveld!

Noen ganger så blir ikke dagene slik som man hadde trodd. Det har vært en fin dag, men jeg har ikke klart å gjennomføre så mye som jeg ønsket. Før så kunne jeg bli veldig sint på meg selv på slike dager. Akkurat som om det ville hjelpe meg noe særlig. Men nå er jeg heldigvis klokere, og vet at kroppen min trenger bare å hvile litt akkurat i dag. Det er jo sånn at det kommer en ny dag i morgen, og da kan jeg starte på nytt igjen. Kroppen min har fått lov til å hvile litt, og hofteskaden er heldigvis ikke så smertefull i dag. Så jeg er optimist.

Det evige maset om å prestere, kan drive et menneske til vanvidd. For man vil jo så gjerne henge med på alt som skjer. Det går ikke, og jeg har innsett at noe må vike. Hovedfokuset nå er å få kroppen i bedre form, og så skal vi ha en fin julefeiring. Og jeg skal jobbe med kanalene mine uansett. Nå vet jeg at ingenting er viktigere enn de nære ting. At vi har det bra, og at alle sammen får den hjelpen som vi trenger på ulike områder. Selv om jeg kan kjenne på litt stress, så forsøker jeg etter beste evne å puste med magen. De to neste dagene mine blir travle, så da var det viktig å gi kroppen ekstra velvære i dag.

Klarer du å være glad for det du faktisk fikk gjort? Eller kjefter du på deg selv dersom planen gikk i dass? Vet du noe? I morgen skal vi starte på nytt, både du og jeg. Da kan vi starte med blanke ark, og fokusere på det som skal skje der og da. Så ikke irriter deg så mye i dag. Spar heller energien til vi begynner igjen i morgen!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!