Personlig vekst

Jeg «skjuler» kroppen min!

God kveld!

Nå er det på tide å ta grep her hjemme. Min garderobe er overfylt av klær, og mye av det er faktisk alt for stort! Det har seg nemlig sånn at jeg er så «flink» til å shoppe store størrelser, og glemmer at jeg ikke er så stor lenger. Så dermed har jeg skapene fulle av nesten bare altfor store ullgensere i ulike farger. Det er ikke alltid nødvendig å kjøpe xl. Men gammel vane er vond å venne. Så nå må jeg ta meg sammen, og virkelig rydde i klærne mine. Det kan ikke fortsette sånn som dette her. Greit nok at genserne skal være behagelige å ha på. Men når de er så lange at de nærmer seg knærne, og der er plass til en ekstra person under genseren, så må jeg ta grep.

Slik som jeg kler meg nå, så kan man nesten ikke se at jeg har blitt mindre. Så jeg må ikke være så redd for å vise formene mine. Der har jeg en del å gå på, kjenner jeg allerede. Men det sitter i hodet mitt. Og jeg vet jo at kroppen min har endret seg mye i årene som har vært. Jeg er bare så redd for å vise den frem. Skjuler alt sammen, og da ser jeg større ut enn det jeg faktisk er. Hm, dette kommer til å kreve sin kvinne. Det merker jeg i magen allerede. Og jeg må også variere mer, og faktisk bruke det som er i skapet mitt. Det som er for stort, skal av sted til Fretex! Det er ikke noen andre enn meg som kan ta tak i dette, og det er virkelig på tide.

Kroppen min skal jeg ikke skjemmes over! Men det er ikke lett, og jeg må nok innse at dette er noe som jeg må jobbe mer med over tid. Jeg tenker jo også masse på de signalene som jeg sender ut på internett. Vi skal være stolte av den kroppen vi har! Og det er ikke sånn at min kropp bør pakkes inn i mange lag. Nei, jeg kan kle meg i den størrelsen som passer kroppen min. Og da vil jeg kanskje føle meg ganske «naken» en stund, men det går over. Jeg tror vi er mange som sliter med egen kropp, og vi må derfor heie hverandre frem! La oss alle sammen forsøke å være mer glad i kroppen vår, og ikke være så redd for å vise formene våre!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!