Hverdagen

Jippi! Jeg fikk gave!

God kveld!

Dette har vært en skikkelig fin dag. Og vi har fått kommet oss velberget gjennom juleinnkjøpene. Faktisk så er jeg veldig glad her jeg sitter, for jeg har nemlig fått en skikkelig kjekk førjulsgave. Nå blir det mye karaoke musikk her hjemme i tiden som kommer, for jeg har fått meg en forsterker og mikrofon! Herlighet så kjekt dette er! Jeg fikk testet det litt nå i ettermiddag, og det gikk ganske bra. Må lære meg litt mer om lyd og innstillinger, men dette er så gøy! Nå kan jeg synge hva jeg vil, og bruke Youtube på pc. Da kommer musikken ut i rommet, og jeg kan følge med på teksten på pc.

Jeg vet hva som blir mitt kjekkeste leketøy i tiden som kommer. Målet er jo at jeg skal kunne bruke dette i videoer også. Sånn at jeg kan covre kjente og kjære sanger for dere. Føler meg som et lite barn på julaften! Men vi fant ut at denne gaven skulle jeg få allerede nå, sånn at jeg kan jobbe litt. Allerede har jeg kost meg med julemusikk, og jeg smiler fra øre til øre! Musikk er jo et av de viktigste verktøyene som jeg bruker, og da er det ekstra kjekt å kunne øve her hjemme. Det er lenge siden jeg har hatt det så kjekt. Nå ser jeg frem til at vi snart får enda bedre internett her hjemme. Da kommer det til å fungere så bra!

Heldig meg, altså. Tenk at jeg stadig vekk får muligheten til å videreutvikle meg. Og jeg kan gjøre det her hjemme når det passer meg. Fantastisk, sier jeg bare! Jeg er skikkelig glad og fornøyd !

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!