Hverdagen

Juletreet 2019!

God kveld!

Nå er der endelig skikkelig julestemning i stuen vår. For jeg har fått pyntet juletreet i dag, og jeg elsker det! For meg så betyr juletreet at nå er det virkelig jul, og det er mitt høydepunkt å pynte treet. Jeg ble i sånn skikkelig julestemning, og julekanalen var på høyt volum i bakgrunnen. Det er så kjekt å pynte treet med min favoritt pynt. Jeg bruker masse røde hjerter, både i glass og julekuler. Så har jeg små og store engler i gull. Der er snøflak og kongler i gull. Men aller helligst er de fargerike julekulene som er kjøpt i Sør Korea, da vi hente hjem guttene våre.

Jeg er så glad for det endelig var på tide å ta de frem, og jeg har virkelig kost meg i ettermiddag. Det er like gøy hvert eneste år, og jeg blir så utrolig julekosete av meg. Nå er julestemningen på topp hos meg, og treet lyser opp stuen vår. Håper dere også koser dere med egne juletradisjoner i disse dager. Nå skal jeg nyte synet av juletreet i hele kveld, og bare slappe skikkelig godt av sammen med min familie. Ha en riktig fin kveld, så ses vi her igjen om noen timer!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!