Hverdagen

Kjærligheten redder meg!

Jeg er heldig som har en ektemann som hjelper meg gjennom disse dagene her. Nå i kveld har han fått meg i gang, og de siste gavene er pakket inn. For julen må jo gå sin gang, selv om jeg sliter med det. Da er det ekstra godt å være to, og få den støtten som man trenger. Det kan ikke være så lett å leve med meg i perioder. Det ser jeg selv, så jeg forsøker så godt jeg kan å fungere best mulig. Vi er et godt team, og ser hverandre. Kjærligheten hans er så viktig for meg.

Vi kommer i mål, og det blir jul uansett. Så vi puster litt ut, og satser på at dette klarer vi. Vi har vært ute en vinternatt før, for å si det sånn. Psykiske diagnoser kan virkelig være utfordrende i et forhold. Men jeg må si at vi virkelig klarer oss bra. Det er fordi vi kommunisere veldig bra, og begge to lytter. Da bygger man en grunnmur i forholdet, og kan dermed vokse videre i hverandres selskap. Man skal ikke undervurdere den kraften som kjærlighet har på mennesker.

Det er godt å vite at han forstår meg. At han ikke tuller det bort, men likevel lager litt svart humor. Sånn som vi begge to liker, og som bringer frem latter mellom tårene mine. Det er jeg evig takknemlig for, og jeg er så heldig som har ham i livet mitt.

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!