Hverdagen

Klar for en hektisk dag!

God morgen!

Da er lørdagen her, og jeg er klar for en ny dag. I dag skal jeg og min kjære mann på julegaveshopping. Det er ikke så veldig mange gaver å kjøpe dette året, så vi har håp om å få unnagjort det aller meste nå. Vi tar derfor en tur til Sørlandssenteret. Det liker vi egentlig ganske så godt. Når vi kjører et stykke, så får vi endelig tid til å drøfte ulike utfordringer. Og så får vi vært litt sammen i hverdagslige gjøremål. Små ting som betyr veldig masse for oss. Vi savner jo hverandre hver eneste uke.

Jeg har en del planer for dagen, og håper at jeg klarer å være effektiv. Det er viktig for meg å trene i dag, og så må jeg jobbe med blogg og Youtube. Så skal jeg nok kanskje rekke å bake litt mer til jul også denne helgen. Vi får se om det blir i dag, eller om jeg må utsette bakingen til i morgen. Der er alltid noe som må gjøres, men vi skal i hvert fall ha en fin start på dagen sammen. Noen ganger så liker jeg å ha mange planer, og jeg kjenner at det er en slik dag i dag. Da går jeg på med friskt mot.

Det er kjekt å se at vi alle sammen nyter adventstiden, og at vi finner løsninger på ulike problemstillinger. Jeg håper at du også får en fin dag, og at du har tid til å senke farten litt. Bruk noen minutter på å tenke over hva du har i livet i dag. Fokuser på de positive tingene, og la de få komme frem i lyset. Da ser du hvor godt du har det her og nå. Det hjelper for meg, og jeg tror nok at du også kan ha nytte av en liten pause. Ha en strålende lørdag!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!