Hverdagen

Klar for konsert!

God morgen!

I dag kjenner jeg på en litt spent følelse i kroppen min. For i dag skal vi som er på musikkterapien, ha vår aller første minikonsert! Det er alltid spennende å ha konserter, men denne gangen er vi ganske mange som skal være med. Det skal byttes rundt på instrumenter på de ulike sangene, og jeg krysser fingrene for at alle sammen dukker opp i dag. Der er jo også noen som gruer seg veldig, men vi skal klare dette sammen som gruppe. Jeg gleder meg veldig til en spennende formiddag. Jeg skal synge masse, og spille både piano og slagverk. Vi kommer til å gjøre så godt som vi kan, og da blir det nok veldig bra!

Dette har vi virkelig brukt masse tid på, og vi har spilt sangene så mange ganger. Men nå er vi klar for å fremføre foran publikum. I dag skal vi kose oss med juleavslutning på Stedet aktivitetssenter. Så etter konserten vår, så skal vi kose oss med deilig julelunsj. Det føles trygt å ha vår første konsert foran gjengen som går på Stedet. I morgen kveld skal vi nemlig opptre to ganger. Og da er det godt med en gjennomkjøring i dag. Vi kommer til å ha godt av disse utfordringene. Og vi som har gjort dette før, kan hjelper de andre gjennom det. Jeg skjønner at de kan bli nervøse, men alle sammen kan få dette bra til i dag.

Jeg er veldig heldig som får disse erfaringene, og som kan delta på ulike instrumenter. Da får jeg også en ekstra utfordring, og må være skjerpet hele tiden. Dette kommer til å bli så kjekt! Kryss fingrene for oss i dag!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!