Hverdagen

Klar for shopping!

God morgen!

Her er vi i ferd med å våkne opp til en ny lørdag. Deilig å ha en armkrok å sove i. Alltid så fint å våkne sammen med min kjære. Vi satser på en rolig morgen, men skal snart ut på juleshopping. Det skal bli godt å få alt sammen hjem, og endelig vite at vi er i mål. Jeg har ikke lyst til å ha det stresset nærmere selve julen. Da skal vi nemlig kose oss litt ekstra, og ha ro i heimen. Fokusere på de koselige stundene, og den gode maten. Det elsker ungene, og vi voksne fungerer også best da.

Det blir en tur til Lyngdal, og det pleier alltid å være koselig. Der er der så mange butikker samlet på en plass, og min mann elsker jo Biltema. Der har jeg vært ganske mange ganger allerede. Men pyttsann, han må jo få kose seg litt han også. Jeg dilter etter, og så finner vi alltid ut av det. Jeg ser frem til å være oss to på handletur. Da er det null stress, og vi har en god plan. Når jeg kommer hjem, så er det jobb og trening for min del. Jeg må få meg en god treningstur i ettermiddag.

Jeg ønsker deg en skikkelig fin dag, og håper at du har koselige planer for helgen! Nå er vi allerede kommet til tredje adventshelgen, så det går jammen meg fort. Nyt helgen sammen med de du er glad i, og finn på kjekke ting i sammen, Er du alene, så ta godt vare på deg selv!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook, Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!