Hverdagen

Klarer vi å bli 1000 stk?

God kveld!

Det er snart jul, men jeg er likevel i jobb modus, Og jeg har lenge jobbet med å nå ut til flere mennesker på Instagram. Jeg er heldig som allerede har mange følgere, men jeg ønsker flere hjertelig velkommen! Klarer vi å nå 1000 følgere før julen ringes inn? Det hadde vært så koselig, og jeg er så glad i å dele min hverdag med alle sammen på sosiale medier. For meg så er det viktig å kunne kommunisere med dere, og jeg blir så glad når dere kommenterer innholdet mitt.

Dette året har jeg jammen meg jobbet konstruktivt, og jeg har kommet i mål med mange prosjekter og utfordringer. Nå er jeg klar for å fokusere mer på Instagram, og dele enda mer av min hverdag der. Så da vil dere få bli enda bedre kjent med meg, og bli med på det jeg gjør. Håper at dere liker det, og at dere ønsker å følge meg der i tiden fremover. Jeg tar ikke juleferie, så alle mine kanaler blir oppdatert som vanlig i hele julen. Det er jo bare gøy å kunne dele koselige dager med alle dere.

Jeg blir veldig glad dersom du har lyst til å være med i gjengen min på Instagram! Det ville være en ekstra julegave til meg om jeg når målet mitt. Uansett så er jeg glad for at du leser bloggen min, og at du har lyst til å bruke litt av din tid inne på mine sosiale kanaler! Jeg ønsker deg en fin kveld, og så snakkes vi litt senere i kveld!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!