Hverdagen

Kreftfri i 9 år!

God morgen!

I disse dager så er det faktisk ni år siden jeg akkurat hadde blitt operert for livmorhalskreft. Det var en merkelig oppladning til den julen, husker jeg. Og jeg kan huske den redselen jeg gikk med i magen hver eneste dag. For man vet jo ikke med en gang om man blir frisk. Men jeg var så utrolig heldig. Det holdt med den store operasjonen, og jeg ble heldigvis frisk igjen. Når man har slike erfaringer, så er det ikke mulig å glemme alt. Så jeg får alltid noen tanker om det på denne tiden av året.

En glede og lettelse over å være frisk, men samtidig litt sårhet fordi jeg da mistet en del av min kvinnelighet. Sånn føltes det for meg. Det var liksom ikke det samme lenger. Noe var endret, og jeg kjente at kroppen min virkelig ble annerledes. Jeg måtte fjerne alt sammen ,og kom i overgangsalderen som 33-åring. Det har ikke vært lett, men alternativet var jo så mye verre. Så jeg har hele tiden forsøkt å godta kroppen min, og være glad i livet. Jeg kan ikke si at det alltid har vært lett å elske livet. Men jeg elsker å leve.

For meg så vil adventstiden alltid føles spesiell. Den bringer jo frem både gode og vonde minner. Men jeg er glad i det livet som jeg lever nå, og føler meg heldigvis mer feminin nå. Det har gått seg litt til. Min kropp er ikke alltid min bestevenn. Men jeg forsøker hele tiden å ha et positivt fokus. Det er mange år siden jeg var kreftsyk, og det er godt å kjenne at livet smiler til meg. Det ble en erfaring, men den vant ikke over meg!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

2 kommentarer