Personlig vekst

Motgang gjør meg sterk!

Her om dagen så kikket jeg litt på gamle bilder, og det ble en del tanker og følelser. Det begynner å bli ganske mange år siden livet mitt endret seg drastisk. Og jeg er glad for å være her jeg er i dag. Men selv om jeg har opplevde en del vanskelige perioder, så har jeg alltid lært en del hver eneste gang. Man ser det kanskje ikke der og da. Men så kommer man i en lignende situasjon på et senere tidspunkt. og merker at man takler det på en annen måte. For de erfaringene som vi har, hjelper oss til å komme videre i livet. Nå er jeg sterk, og jeg har masse livserfaring. Det ønsker jeg å bruke på en forsvarlig måte.

Ved om dele mine tanker og følelser her på sosiale kanaler, så håper jeg å kunne inspirere deg til å ta grep. For du er selv ansvarlig for din egen lykke. Man kan ikke legge den jobben over på noen andre. Vi må ta egne valg, og stå i den stormen som måtte komme. Jeg vet at det kan være tøffe og umenneskelige tak i blant. Men det er med på å byggen en solid grunnmur i oss selv. Nå våger jeg så mye mer, og ingen får lov til å trekke meg ned i søla. For jeg har endelig klart å forstå min egen verdi, og hva jeg faktisk fortjener å ha i livet mitt. Det handler ikke om materialistiske ting. Men heller det å omgås mennesker som faktisk vil deg bare godt.

Livet er spennende. Og det kan til tider gi oss noen karameller. Men jeg velger å se på hver episode som en erfaring. Kanskje hadde jeg litt godt av å måtte komme meg gjennom det? For det har gitt meg et helt annet syn på hverdagen, og jeg lever uten maske. Selvsagt så er det vondt til tider. Men så ser jeg meg rundt. En kjærlig ektemann som elsker meg, og som respekterer meg. To barn som jeg elsker over alt på denne jord. Og et trygt og godt hjem. Det har ordnet seg. Vi har det bra. Det er tross alt det viktigste!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!