Hverdagen

Nå er julen vår over!

God kveld!

Nå i kveld er egentlig selve julen over for oss. Vi er ferdige med juleselskaper, og har ikke andre avtaler. Det kommer til å bli en del prosjekter her hjemme de neste dagene. Jeg har planene klare, og gleder meg til å komme i gang med daglige gjøremål. For hverdagen er aller best for meg. Sånn er det bare, og det kommer nok ikke til å endre seg med tiden. Det er faktisk sånn at jeg gleder meg til å rydde, og det er ganske så uvanlig til å være meg.

Men nå har vi hatt tid til å tenke over en del ting, og vi har kommet frem til ulike løsninger. Da kribler det i hendene mine, og jeg vil så gjerne sette i gang. Vi forsøker likevel å holde disse juledagene ganske rolige. Vi har bare ikke så lang tålmodighet på helligdager. I løpet av romjulen skal vi virkelig få gjort en del ting, og det er på tide med noen endringer. Jeg koser meg med sånne prosjekter, og det er kjekt å kunne gjøre dette sammen med min kjære mann.

Jeg håper at din jul er fin, og at du er mer tålmodig enn det jeg er, I år så ble julen tøffere enn jeg forventet, så det har nok litt med saken å gjøre. Men vi er optimister, og skal nok få jobbet godt sammen de neste dagene. Hva skal du gjøre i romjulen? Har du mange planer?

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!