Hverdagen

Nyter du adventstiden?

God morgen!

Da er vi allerede i gang med 2.søndag i advent, og julen nærmer seg. Jeg kjenner at det virkelig frister å bake masse julekaker, og bare kose seg maksimalt denne julen. Men samtidig så skal jeg fokusere på å trene jevnlig. Så det blir nok en fin balanse. For vi kan heldigvis gjøre begge deler. Det er lov å kose seg ekstra i julen. Og jeg er så fokusert på å gjennomføre mine treninger, så det kommer til å gå veldig fint. Det merkes at ungene også er glad i julekaker, for boksene blir kjapt tomme.

Adventstiden skal være en fin tid. Minst mulig stress, og masse kos. Det er viktig for både små og store. Jeg fokuserer på å lage en fin ramme rundt julen vår, og legger forholdene til rette. Så der vil komme flere kaker i boksene før jul, og vi skal kose oss med godt julepålegg også. Når man endelig klarer å virkelig kjenne på førjulsstemningen igjen, så er det ekstra deilig. Dette året har vi fått mer på stell, og vi er på et bedre sted. Det tok sin tid, men endelig er vi kommet så langt alle sammen.

Vi har mye å være takknemlige for, og det føles så godt. Jeg koser meg veldig, og gleder meg til å dulle videre her hjemme. Når jeg er alene , så spilles julemusikk på høyt volum, og bakingen går som en lek! Jeg håper virkelig at dere får en fin søndag, og nyt denne førjulstiden så mye som mulig!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!