Hverdagen

Nyter du julen?

God morgen!

Jeg håper at dere alle sammen har hatt en fin feiring, og at alle sammen er friske og raske. Vi hadde en fin kveld, og nå er vi i skikkelig avslappingsmodus. Regner med at det blir sen frokost, for å si det sånn. Men noen dager må det jo være lov å sove lenge. Både for store og små. Ellers så har jeg diverse ting som jeg ønsker å pusle med her hjemme nå i romjulen, men må vel vente noen dager med å starte på det prosjektet. Julefreden skal jo vare litt til.

Vi har ikke så mange avtaler i julen, så vi har masse tid. Det er ikke sikkert at vi klarer å holde oss i ro så mange dager, da vi voksne er ganske så ivrige med å få gjort diverse ting. Vi får bare se. Jeg håper at formen min bedrer seg, sånn at jeg kan få kommet meg ut på treningstur igjen. Men jeg skal være forsiktig, og smøre meg med tålmodighet. Ikke lurt å presse for hard når man har en forkjølelse i kroppen allerede. Så det får jeg bare ta etter hvert .

Da vil jeg bare ønske dere alle sammen en fin 1.juledag, og håper at dere kan kose dere skikkelig disse juledagene. Jeg blogger som vanlig i hele julen, så det er kjekt om dere stikker innom her til kvelden også.

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!