Hverdagen

Rart å bli gjenkjent!

Det er litt rart for meg å bli gjenkjent. Det har skjedd et par ganger, og jeg blir like overrasket hver gang. Men det er jo skikkelig koselig, og bare kjekt når folk snakker til meg. Det er bare så rart, for jeg tenker ikke så mye på at det faktisk kan skje. Jeg er bare meg, både på internett og i virkeligheten. Men så er det jo sånn at flere følger meg nå på mine kanaler, og det er jo så hyggelig å se. I går skulle jeg betale i en butikk, og da kjente en jente meg igjen. Veldig kjekt, og det er jo en bekreftelse på at jeg blir sett av noen der ute.

Jeg er meg, og det er så kjekt å møte dere. I hverdagen så jobber jeg jo her hjemme alene, og møter ikke så mange i løpet av en dag. Min kjære mann var med meg i går, og han ser at jeg blir litt satt ut av å bli gjenkjent. Men han synes det bare er kjekt at ting går fremover for meg. Jeg gleder meg veldig til å jobbe videre med alle kanalene, og jeg er svært motivert til å utvikle meg enda mer i tiden som kommer. Det er så kjekt, og jeg koser meg skikkelig for tiden. Hver gang dere sender meg positive meldinger, så blir jeg så glad inni meg. Tusen takk!

Min avgjørelse om å satse på sosiale medier, er ikke alltid like enkel å mestre. Men jeg har aldri vært i tvil om at det er dette jeg ønsker å holde på med. Så jeg tar en dag om gangen, og produserer innhold til dere. Takknemlig og glad for at dere finnes der ute, og at dere har lyst til å følge meg i hverdagen! Ha en fin søndagskveld!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!