Trening

Skal du trene i julen?

Jeg har bestemt meg for å ha en aktiv jul denne gangen. Det betyr at jeg skal legge inn tid til treningsturer, og jeg skal ikke bli liggende på sofaen hele dagen. For det har jeg ikke godt av, verken fysisk eller psykisk! Her må jeg tenke på hva som gagner helsen min, og hvordan jeg kan takle denne høytiden på min måte. Det er jo ikke så enkelt når alle rutiner på en måte blir endret på. Derfor holder vi på en del av vår vanlige rutine, og så koser vi oss litt ekstra. Det kommer til å bli mest fokus på treningsturer, men jeg må også få trent litt styrketrening. Hele kroppen skal tas vare på, og da bevarer jeg en fin balanse.

For min del, så er det ikke sånn at mine utfordringer tar ferie. Nei, jeg må faktisk være flink til å passe på meg selv. Være klar over hva som er lurt å gjøre, og faktisk gjennomføre de planene som jeg lager. Selvfølgelig skal vi kose oss masse underveis, men det skader ikke å bevege seg en del i løpet av høytiden. Der skal ikke være noen juleselskaper i vårt hus denne gangen, så jeg har mange timer til rådighet. Da skal det være god tid til både trening, og hyggelig julekos. Det er godt å kjenne at jeg har litt enig med meg selv om dette, og min kjære familie heier på meg! De vet nemlig veldig godt at dette er noe som mamma trenger i sin hverdag.

Skal du trene litt i julen? Vet du, jeg skjønner at det kan virke litt kjipt. Så ta deg gjerne en juleferie fra trening om du ønsker det. Men kanskje det kan være lurt å ta seg en gåtur en eller flere ganger i julen? Jeg har allerede kommet i gang, og gjennomførte 5 km treningstur i Furulunden i dag. Deilig start på juleferien!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!