Hverdagen

Stolt mamma!

I hverdagen så er det ikke alltid man ser hvordan livet endrer seg. Og noen ganger får man opplevelser som virkelig får en til å tenke. Det har svirret veldig mange tanker inni mitt hode i dag, og jeg kjenner på en følelse av stolthet. For når jeg gikk ned for telling, så var det en annen som tok ansvar. Som hjalp meg, og som var en viktig støtte i vanskelige minutter. Barna er i ferd med å bli store, og eldstemann imponerte meg stort. Å se hvordan de utvikler seg, er helt utrolig. Og midt i alt det såre og vonde, så fikk jeg se en side som virkelig rørte hjertet mitt dypt. Når vi alle sammen bærer på en tung ryggsekk, så var det ubeskrivelig å se at det virkelig går fremover.

For meg så var det en stor trøst, og en stor motivasjon til meg som mamma. Det er nemlig sånn at ting ordner seg, i hvert fall når man ikke gir opp. Det er godt for meg å se at empatien er til stede, og at man kan steppe inn for hverandre når det trengs. Det har vi ikke vondt av. Men det er en sterk erfaring å ta med seg. Mine gutter er brødre, selv om de er adoptert fra hver sin by. For de har hatt hverandre i hele oppveksten. Det er sterkere enn blodsbånd. Følelser ser ikke slike hinder. Og se hvordan disse guttene hjelper hverandre, er så godt for meg som mamma. Det er jeg som er den voksne, og jeg har ansvaret. Men vi hjelper hverandre.

Det er viktig for meg å kunne skrive om morsrollen. For det er den viktigste rollen som jeg har i livet mitt. Nå har ungene virkelig begynt å vokse til, og hverdagen fylles opp av andre problemstillinger. Men jeg ser også at de vokser mentalt, og jeg gleder meg til å se dem bli voksne. Hver dag jobber vi oss gjennom livet, og noen dager er tøffere enn andre. Da er det så godt å se at ungene har lært masse, og at det brukes på en god måte. Jeg er en heldig mamma!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!