Hverdagen

Takk for 2019!

Her hjemme hos oss, feirer vi nyttårsaften stille og rolig. Vi har kost oss med god mat, og så har kvelden egentlig vært helt som vanlig. Sånn har vi gjort det de siste årene, og det passer oss veldig fint. Litt fyrverkeri to ganger i løpet av kvelden, men ellers så er alt som vanlig. Jeg er glad i å være hjemme på en slik kveld, og være tilstede for ungene våre. Det er kjekt å være sammen med min kjære, og vi klarer fint å kose oss uten gjester.

Det er på tide å takke for 2019! Det har vært en stor glede for meg å dele dette året sammen med mine kjære følgere. Tusen takk til hver enkelt av dere, og jeg er svært takknemlig for at du besøker mine kanaler. Jeg håper at vi alle sammen kan ha en trygg og god feiring i kveld, og at dere er forsiktige med det skumle fyrverkeriet. Er alltid livredd for at noen skal skade seg, så jeg er litt pinglete på det området.

Ha en super fin kveld, og så håper jeg at vi alle sammen møtes her igjen daglig i 2020! Det er kjekt å dele hverdagen med alle sammen, så her fortsetter vi som før. Tusen takk for et flott 2019!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!