Personlig vekst

Våg å fighte!

For meg så er det viktig å gjøre livet mitt best mulig. Ta de kampene som virkelig er viktige. Selv om man noen ganger må grave veldig dypt etter krefter, så er det verd det i det lange løp. Jeg står opp for meg selv! Noen ganger må man rett og slett kjempe for det man tror på. I mitt liv så er der mange ting som skjer, og ikke alt blir skrevet om her på bloggen min. Men jeg er så glad for at jeg har reist meg, og at jeg går videre i livet med rak rygg. Noen dager er vanskeligere enn andre, men jeg står på!

Det er viktig at vi alle sammen passer på oss selv, og faktisk tar et ansvar for eget liv. Jeg er ikke et supermenneske, men jeg har valgt å kjempe de viktigste kampene i livet mitt. Andre ting går jeg bare vekk fra, og gir det ikke mer av min energi. Velg dine kamper med omhu. Det er viktige ord å ta med seg. For man kan ikke klare alt til enhver tid. Men man kan et steg om gangen, og jobbe seg gjennom det aller meste. For meg så er mange brikker allerede lagt på riktig plass i puslespillet. Men noen brikker mangler enda. Jeg satser på at 2020 blir et år hvor jeg kan se løsningen på ting,

Jeg er klar for å ta fatt på omfattende prosesser, og jeg vet at det kommer til å koste meg mange krefter. Men jeg er sterk, og jeg vet hva jeg vil. Livet mitt er verdifullt, og jeg skal nyte de gode dagene mine. La oss alle sammen samle opp masse positiv energi denne julen, og være klar for å ta fatt på 2020 med masse energi!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!