Personlig vekst

Vi gjentar suksessen!

God morgen!

Jeg er klar for en ny, spennende dag! Aller først så skal jeg kommet meg gjennom trening, og så skal jeg kose meg her hjemme med jobb. Kanskje litt karaoke som oppvarming til ettermiddagens to konserter med musikkterapi gruppen her i Mandal. Vi hadde vær første minikonsert i går, og det gikk utrolig fint. Alle sammen fant sin plass på scenen, og gjennomførte i fin stil. Der var litt nerver hos de som ikke er vant med å stå på en scene. Men vet dere noe? Jeg var ikke nervøs, men kun fokusert på oppgavene som jeg hadde. Det var enda en bekreftelse på at min fremtid bør inneholde enda flere opptredener, og at scenen er et trygt sted for meg å være.

Det er så kjekt å se hvordan vi vokser som mennesker og gruppe. For vår felles mestringsopplevelse, setter spor og gir personlig vekst. Så det er god grunn til å glede seg til de to minikonsertene vi skal gjennomføre senere i dag. For min del så er stemmen litt sår, så jeg må varme godt opp i dag. Være skikkelig flink til å drikke mye vann, og bare være rolig når jeg synger. Da kommer det til å gå veldig fint med oss. Det var så kjekt å få så gode tilbakemeldinger fra publikum, og det ble et ekstranummer på oss også. En fin opplevelse sammen med mine gode venner! De siste månedene så har vi alle sammen hatt en utvikling, og nå er vi endelig på en scenen sammen som et stort band.

Nå får jeg ta fatt på dagens oppgaver her hjemme, og gi meg selv tid til å hvile litt også. Da kommer energien på plass, og jeg er superklar til å synge masse i ettermiddag! Ha en super fin dag, alle sammen!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!