Personlig vekst

Vi har aldri gitt opp!

Hardt arbeid over tid, lønner seg som regel alltid. Og jeg har tenkt mange tanker de siste årene. For det er ikke alle ting som endrer seg kjapt, eller som er enkelt å endre. Man må hele tiden jobbe seg fremover, og ta en ting om gangen. Hver dag har inneholdt oppturer og nedturer. Sånn er det jo for oss alle sammen. Men jeg har en del ganger kjent på en ekstrem følelse av maktesløshet. Når store brikker i livet sviktet, så er det mange sår som skal gro. Og det hender at man mister skorpen på sårene, og de begynner å blø atter en gang.

Jeg legger ikke skjul på at jeg i noen perioder sliter. Det har jeg valgt å være ærlig om. Det hjelper meg til å være akkurat den jeg er. Og jeg kan ikke regne med at dere alltid forstår meg. Men for meg så har denne bloggen virkelig hjulpet meg gjennom mange harde perioder. For jeg har en mulighet til å formidle, og få satt ord på en del vanskelige utfordringer. Så er det ekstra kjekt å dele alt det positive som skjer i livet mitt. Nå er jo hverdagen blitt helt annerledes, og jeg er så glad for det. Jeg er kanskje litt vel åpen i blant, men jeg har aldri angret på det.

Min reise er ikke over, og jeg tror at det vil bli en fin fremtid. Her i Mandal har jeg det jo veldig bra, og ungene har gjort store fremskritt de siste årene. Alt tar sin tid, og det er ikke lett å starte helt på nytt. Men vi klarte det, og nå er det på tide å se fremover. Eldstemann har kommet seg fint gjennom sitt første halvår på videregående skole. Og minstemann har kun et halt år igjen på barneskolen. Jeg elsker ungene så utrolig høyt, og jeg er stolt av alt de får til. Forholdet oss i mellom er ekstra sterkt på grunn av fortiden vår. Men det gjør oss sterkere som mennesker, og som familie!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!