Personlig vekst

Angrer jeg på noe?

God kveld!

Er du fornøyd med alle valgene som du har tatt i eget liv? Angrer du på veivalg? Vet du noe, jeg tar meg ikke lenger tid til å angre så mye. For jeg kommer ikke noen vei videre med det. For meg så er det mye viktigere å lære av sine feiltrinn, og så fokusere på veien videre. Det er helt umulig for å meg å bruke masse energi på alt som hører til fortiden min. Nå er jeg kommet i gang med egne kanaler, og føler endelig at ting har ordnet seg ganske så fint for meg. Der vil alltid være korte stunder hvor tankene tar overhånd, men jeg fokuserer på det som ligger foran meg. Noen dager må jeg være veldig streng med meg selv, men da holder jeg fokuset på riktig sted. Livet som kommer, aner vi ikke hvordan blir. Men vi kan putte inn mange gode faktorer selv, og da vil vi kunne få en fin hverdag.

Å akseptere det som har vært, er veldig viktig. Da slipper man nemlig å bruke energi på gammel dritt. Det var virkelig frigjørende for meg å komme så langt. Ansvaret er plassert der det hører hjemme, og jeg har forsonet meg med min egen del av ansvaret. Nå er jeg på full fart inn i mange spennende prosjekter. Det fyller meg opp med positiv energi i hverdagen. Jeg har hatt en fin start på 2020, og det håper jeg at du kan merke på meg. Jeg forsøker å jo å gi dere et innblikk i min hverdag, og da vil der bli gode og vonde perioder. Jeg har hatt en tøff start på dagen i dag, men klarte å jage vekk angsten etter en treningstur. Det er så godt å ha gode verktøy som hjelper meg videre. Når jeg bruker de riktig, så blir det gode perioder.

Men jeg må ikke sluntre unna, og falle tilbake til gammelt mønster. Det er jeg veldig bevisst på, og jobber hardt. Når jeg kjenner at det røyner på, så forsøker jeg etter beste evne å akseptere situasjonen. Det betyr ikke at jeg liker det som skjer, men heller at man på en måte lar det komme. Når man aksepterer, så skrur man på lyset og trollet forsvinner. Der er mange ting som jeg har brukt masse energi på tidligere. Valg som jeg virkelig skulle ønske var annerledes. Men livet ble som det ble, og jeg kan ikke endre på noe som har vært. Vi er så heldig som har mulighet til å restarte livet. Det handler om hvordan vi bruker hodet vårt. Hvordan vi velger å tenke, og bestemme selv ha som får ha fokuset. Jeg har enda masse å lære, men er blitt mye flinkere det siste året.

Så la oss alle sammen legge ting bak oss, og heie hverandre fremover! Det er så mye som kan skje, og vi har lov til å være optimister. Jeg gleder meg veldig til å se hva tiden bringer i mitt liv, og skal gjøre så godt jeg kan underveis. Det må jo bare bli bra, eller hva?

Forresten, har du hørt podkasten min? Du finner den her!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!