Personlig vekst

Det kribler i magen!

God morgen!

I 2020 har jeg satt meg noen vågale mål, og jeg er allerede i gang med å skape resultater. Det er en god følelse, og jeg er så motivert til å fortsette med å skape innhold til dere der ute. Samtidig så føles det veldig naturlig at jeg gradvis utvider horisonten min, og tenker utenfor boksen. Da er det viktig å ha et åpent sinn, og ikke bli altfor fastgrodd i gamle rutiner. Det er noe utfordrende i det å tenke annerledes, og jeg liker den gnisten som det gir meg i hverdagen.

For min egen del, så er der alltid en god stund med mental forberedelse før jeg starter. Der ligger et stort behov for kontroll i mitt liv, og jeg må derfor tilnærme meg nye ting litt etter litt. Men så er det veldig spennende når jeg endelig våger å gjennomføre det som jeg har planlagt. Sånn er det med hele prosessen rundt min egen podkast. Det har jeg vurdert nøye med meg selv, og jeg har hørt på veldig mange podkaster som allerede finnes der ute. Jeg vil ikke herme etter noen, men skape noe eget.

Jeg må ha godfølelsen, og vite at det jeg gjør føles riktig. Så det har tatt litt tid å venne seg til tanken om å snakke i en podkast helt alene. Når jeg nå er i sluttfasen av selve planleggingen, så er der mange tanker i hodet mitt på en gang. Men jeg har en skikkelig fin følelse i kroppen min, og jeg gleder meg til å komme skikkelig i gang. Man kan ikke forvente at alt går på skinner i starten. Men jeg velger å være optimist. Jeg har tenkt å snakke mye dypere om de ulike temaene, og forsøke å dele fra hjertet mitt.

Det kommer garantert til å være både skummelt og kjekt på samme tid. Og man vil aldri klare å blidgjøre alle sammen. Så her må jeg ha is i magen, og våge å gjøre det på min egen måte. Jeg føler at denne utfordringen kommer til å gjøre meg sterkere. Og jeg føler meg friere allerede. For jeg trenger å prate om de temaene som ligger nærme hjertet mitt. Det er noen helt annet enn å skrive om det her på bloggen. Det er sårbart, men jeg velger å dele det som føles riktig for meg.

I dag skal jeg tenke litt på de ulike temaene mens jeg er på treningstur. Da vil frisk luft gi meg ekstra energi, og kanskje så kommer der noen geniale tanker om hvordan jeg kan løse denne oppgaven på best mulig måte. Jeg gleder meg veldig, og skal bruke denne helgen godt. Ønsker deg en herlig lørdag, så prates vi igjen i kveld!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Hør gjerne podkast traileren her: Min psyke hverdag

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!