Hverdagen

Du redder meg!

God morgen!

Jeg føler meg så heldig som har dere. Noen der ute som jeg vet leser det jeg skriver, eller som ser mine videoer, eller lytter til min podcast. Det varmer hjertet mitt når der tikker inn så fine tilbakemeldinger fra dere. Og dere etterlyser nytt innhold når jeg er litt på etterskudd. Denne uken ble jeg ganske stresset på grunn av podcast premiere, så jeg rekker ikke mer enn 3 videoer denne uken. Det beklager jeg, og har laget en bedre plan til neste uke. For meg så er denne reisen spennende, og jeg er så takknemlig. Mange som sender meg fine ord, og som virkelig gir meg påfyll av energi.

Hver dag har jeg noe som skal gjøres, og det holder meg i aktivitet. Helsen min har så godt av det, og jeg merker at det hjelper meg videre. Når man går her hjemme med smerter hver dag, så er det fort gjort å bli passiv og lat. Men der er ikke jeg. Selv om jeg har smerter, så forsøker jeg å holde både kropp og hode i aktivitet. Kreativ tenking hjelper meg i hverdagen, og jeg har forpliktelser som jeg må overholde. Da kan man ikke bare bli liggende i sengen hele dagen. Jeg er heldigvis skrudd sammen på en måte som gagner meg på akkurat det punktet.

Nå har nok en uke gått, og helgen kommer snart. Men jeg gleder meg til å jobbe med ulike prosjekter også i helgen. Gleder meg til å få mer kunnskap også, og lære meg enda mer om bransjen. Dere gjør meg glad, og jeg er så glad for at dere følger meg i hverdagen! Tusen takk!

Ps: har du hørt min podcast episode denne uken? Du finner den her!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne fra Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *