Hverdagen

En spennende uke!

God morgen!

Da er vi i gang med en skikkelig spennende uke! Jeg har masse kjekt på programmet denne uken, og jeg gleder meg veldig. Det skal være en god blanding av kos og jobb. og jeg skal ut av komfortsonen min. Det er så mange ting som skjer akkurat nå, og det blir kjekt å dele mer om dette siden. Gleder meg også masse til å tilbringe tid sammen med gode venninner denne uken her. Man må jo ta seg tid til sosiale aktiviteter også! Jeg er så heldig som får oppleve mange hyggelige ting for tiden.

Starter dagen her hjemme med litt styrketrening, og en deilig dusj. Så får jeg komme litt i gang med jobbingen. Deretter skal jeg møte min gode venninne, og spise lunsj sammen. Det er alltid godt å snakke om alt som skjer, og vi kan hjelpe hverandre i hverdagen. Jeg ser virkelig frem til å tilbringe noen timer sammen med henne i formiddag. Så skal jeg følge sønnen min til tannlegen. Jeg regner med at det blir en travel, men fin dag. Ettermiddagen kommer til å bestå av middag, hvile og jobb.

Ha en strålende start på uken, og gi deg selv en god start på uken. Viktig å gjennomføre planen du har for dagen, sånn at du ikke ligger bakpå etter første dagen! Vi snakkes her igjen i kveld!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Podcast: Min psyke hverdag!

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!