Hverdagen

Gøy med jentekveld!

God kveld!

Herlighet, som jeg gleder meg nå! Jeg er nemlig på farten, og skal på jentekveld til en god venninne i kveld. Det er ikke så ofte jeg er ute på en lørdagskveld, så dette gleder jeg meg veldig til. Blir så koselig å snakke med bare damer en hel kveld, og bli kjent med noen flere som jeg ikke kjenner så godt. Deilig å kunne glede seg til en slik kveld, og ikke ha dårlig samvittighet for de som sitter hjemme. Nå skal jeg virkelig kose meg, og bare nyte den fine stemningen.

Det er en stor glede for meg å kunne ha nære venninner. De beriker livet mitt, og det er så fint å ha dype vennskap. For meg så er det ekstra godt å kjenne på den aksepten som jeg får. De forstår meg, og de respekterer meg for den jeg er. Og jeg er så glad i dem, alle sammen. Når man har levd en stund, så har man jo opplevd oppturer og nedturer. Så jeg setter ekstra pris på de vennskapene som jeg nå er så heldig å ha. Jeg regner med at det kommer til å bli en kveld med masse latter.

Nå er det bare å komme seg av sted, og så blir det sikkert et festlig lag. Jeg kommer med et innlegg her på bloggen senere i kveld, akkurat som jeg pleier. Her jobbes det uansett! Kos dere, og ha en skikkelig fin kveld!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook ,Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Hør gjerne traileren til podkasten : Min psyke hverdag!

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!