Hverdagen

Hvorfor pynter jeg meg ikke?

God morgen!

I romjulen så ryddet jeg i min garderobe, og sendte en del klær til Fretex. Det var deilig å få bort de altfor store genserne, og jeg rensket ut litt klær som jeg ikke brukte. Men nå har jeg de siste ukene nesten ikke pyntet meg i det hele tatt. Det har vært en kveld med sminke, ellers så har jeg bare vandret rundt i hverdagstøy eller treningstøy. Jeg gremmes når jeg tenker på alle de fine klærne som ikke blir brukt. Så jeg føler at det må litt mer pynting til i hverdagen. I hvert fall de dagene hvor jeg skal på musikken, eller treffe venninner.

Dette skjer med meg ganske ofte. Det kommer noen tanker snikende inn i hodet mitt, som forteller meg at det ikke er noen vits i å forsøke å pynte seg. Jeg vet at jeg ikke skal lytte til akkurat de ordene, men de forfølger meg fortsatt. Nok en gang må jeg ta et oppgjør med styggen på ryggen, og kose meg med de klærne som jeg faktisk har hengende i skapet. Hva er liksom vitsen med en hel haug av skjørt, når jeg aldri bruker dem. Noen av dem har jeg aldri brukt i det hele tatt. Trist og flaut, men det er sannheten. Jeg må virkelig skjerpe meg.

Jeg blir ganske oppgitt over meg selv, og det er ikke kjekt å erkjenne at jeg enda kan slite med den samme utfordringen. Men jeg velger å være ærlig, og det er vanskelig å godkjenne sin egen kropp. Jeg prøver så godt som jeg bare kan, men det er skikkelig vanskelig på noen områder fortsatt. Det er ikke sånn jeg vil ha det4. Når jeg kjøper et plagg, så skal det faktisk brukes. Hvis ikke, så skulle jeg ikke brukt de pengene i det hele tatt. Nå er det heldigvis flere måneder siden jeg sist kjøpte et klesplagg. Men jeg må virkelig ta et dypdykk i garderoben min, og faktisk våge å pynte meg igjen!

Ha en superfin dag, og så håper jeg at vi møtes her igjen i kveld!

Har du hørt første episode av podkasten min? Du finner den her!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

2 kommentarer

  • Chanett

    Jeg kjenner meg godt igjen, jeg har jo hatt slankeoprasjon og så lagt på meg en del, så jeg føler mest for å gå i det trygge o g gode. Men du er fin som du er.