Hverdagen

Jeg elsker deg!

Forteller du kjæresten din at du elsker ham/henne? Bruker du tid på pleie kjærligheten? Forsvinner forholdet litt i det daglige stresset og tidsklemma? Tilbringer dere tid sammen? Vet du noe, det er så fort gjort å glemme disse tingene. Vi har snakket en del om det her hjemme også. For i perioder oppfører vi oss som et gammelt ektepar. Alle rutiner og oppgaver, jager på en måte vekk romantikken. Så vi har heldigvis alltid vært opptatt av å si at vi elsker hverandre. Vi sier det faktisk flere ganger hver eneste dag. Det spiller ikke noen rolle om min mann er bortreist på jobb. Flere ganger snakker vi sammen hver eneneste dag, og vi avslutter alltid med å de viktige orden. Jeg elsker deg.

For meg så betyr de ordene utrolig mye. Det er en så god og varm trygghet i de ordene. Jeg er så heldig som lever med min kjære mann, og vi klarer oss bra. Men vi må hele tiden passe på at vi ser hverandre. At vi vet når den andre sliter med noe, og at man forsøker å løse ting sammen. Kommunikasjonen er helt avgjørende. Det er godt å vite at vi begge to ønsker å ha det sånn mellom oss. Vi elsker hverandre, og det trenger vi å få bekreftet ofte. Når han kommer hjem i helgene, så er det ekstra godt og trygt for meg her hjemme. Det er en så deilig følelse å høre at traileren parkerer utenfor huset. Da er alt på stell, og jeg vet at nå får jeg en god favn å sovne i. Det er så godt å tenke på.

Ikke glem å si at man elsker hverandre! Finn den måten som er naturlig for akkurat deres forhold, men vær rause med de gode ordene i hverdagen. Det gir som regel en ekstra trygghet, og man føler seg elsket. Jeg er så glad for at min kjære ønsker å si det til meg hver dag. Den tryggheten har gjort meg så mye friskere, og har vært med på å gjøre meg så sterk som jeg er i dag!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Hør gjerne traileren på min podkast: Min psyke hverdag!

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

2 kommentarer