Personlig vekst

Jeg er ikke fornøyd!

God kveld!

Jeg har tro på at det er viktig med nye mål i livet. Man skal ikke slå seg til ro, med en hverdag som man egentlig ikke trives i. Da er det heller på tide å ta en grundig gjennomgang av eget liv. Deretter tenke på hva du skulle ønsket var annerledes, og gjøre endringer som medfører vekst på akkurat det området du ønsker. Man kan ikke sitte å vente på at andre skal gjøre jobben for deg. Men heller våge å ta nye steg helt selv. Det kan være at man tryner litt, men man har da i hvert fall forsøkt å få til en endring. For meg så er det viktig å ta nye steg. Jeg har det godt, men jeg ønsker å oppleve enda mer. Det er ikke feil å ha ambisjoner i livet! Man har sin egen drøm, og det er kun du som kan ta deg nærmere målet.

Det er en del mennesker som ikke helt forstår meg, og det skjønner jeg godt. For jeg er nok skrudd litt annerledes sammen. Min åpenhet er helt naturlig for meg, og jeg ønsker ikke at det var på en annen måte. Jeg har tatt tak i livet mitt, og valgt min vei videre. Det er en gjennomtenkt handling fra min side, og jeg står inne for de valgene jeg tar i eget liv. Så kan man godt være uenig, men likevel la meg få leve livet slik som jeg selv ønsker det. Romslighet er viktig, og man må la folk få være som de er. Det er ikke vår sak, og alle bestemmer over eget liv. Jeg er en åpen person, og jeg har et sterkt formidlingsbehov inni meg. Nå har jeg tenkt å la denne delen av mer plass i min hverdag. Jeg er jo en voksen dame, og bestemmer selv.

I min hverdag, så ønsker jeg å fortsette å utvikle meg. Det er ikke sånn at jeg finner roen med å ikke gjøre noe. Selv om jeg har utfordringer, så vil jeg fremover. Men det må skje i mitt eget tempo. Det er faktisk utrolig spennende å være meg for tiden, og det koser jeg meg med. Det er godt å kjenne at man lever, og at man våger å ta nye steg. Jeg skjemmes ikke over å ha egne ambisjoner og mål. Det er faktisk en del av meg som er veldig viktig. Det handler om å ikke gi opp troen på seg selv, men heller brette opp ermene og pushe seg selv videre.

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Hør gjerne på traileren til min podkast: Min psyke hverdag!

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!